Att köpa häst en krånlig histora! Del 3.

Jaha då har hästen med stor H varit på besiktning och resultatet var inget kul alls, varken för ägaren eller oss. Jag som var helt inställd på att köpa den här hästen om han var frisk trots att flera personer sa att den kan ni inte köpa han är för stor och ni kan inte rida ihop honom så att han håller…….. Vid besktningen blev han i det närmaste utdömd som ridhäst och skall få gå en sista sommar tillsammans med sina Islandshäst kompisar hos ägaren. Till hösten kommer han med största säkerhet att få göra en sista färd till Trappalanda stackarn. FAAAAN också han som var en så social och snäll häst JÄVLANS skit också nu blev jag ledsen i ögat alltså. Varför skall livet bara jävlas jämt….

Lufsen eller Cosmopolitano som han heter.

Fick denna bild i morse den är tagen innan han åkte till ATG kliniken för besiktning. Titta på honom hur glad och positiv han ser ut. Glada ögon och glada öron och till hösten så finns han förmodligen inte mera :-(.

En mycket ledsen,
Anders

En reaktion på “Att köpa häst en krånlig histora! Del 3.

  1. Det är fint att läsa att han hade fått ett superhem hos er! <3 Idag fyller han tio år och latar sig i solen med sina isiskompisar. Han kommer få den bästa sommaren. Det är jag glad för! Och jag hoppas att ni kommer hitta en perfekt häst för er 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *