Litet fattigare men så mycket lyckligare!

Var med pappa in på en sväng i förrgår till stan, åt litet god mat och tog oss ut både till Hamre där jag fick lukta på fina Svante. Var även in på glada hästen och fick med mig en hjälm hem, samitidigt som vi var där så var det en annan tjej som med skulle köpa hjälm. Så de bad om hjälp, vilket kan vara värsta fällan emellanåt. Den här gången så hade tjejen följt min pappas råd väldigt bra “När du ändå är här, passa på att ta den dyraste”. Så när de kom till kassan så fick mamman en chock, hela kalaset skulle gå på 9000 kronor. Varav 8000 var för hjälmen enbart. Jag är dock nöjd med mitt inköp. Blev en väldigt snygg hjälm för de 900 jag betalade en bråkdel av vad andra lägger ut för en hjälm.

hjälm framifrån - Kopia

 

Älskar att skärmen fram har genomskinliga detaljer. 🙂

hjälm sidan - Kopia

Brukar har svårt med loggor på hjälmar etc, brukar tycka de är hemskt fula men den här var faktiskt riktigt snygg. Älskar hur den ser ut, den är så grymt snygg :’D.

 

bakifrån

 

Fick även med blinkers, som blinkar i otakt, perfekt för mörka höstdagar :’D. Att den är ställbar är ett måste för annars kommer jag inte kunna ha den, har svårt att hitta storlekar som passar.

 

Längtar tills hösten då jag kan prova den, satt med den på mig i bilen i förrgår för att den var så himlans skön. Helt enkelt ett superbra val och köp.

Det är ett tyskt fabrikat och märke som jag inte sett tidigare, men passformen var otrolig och den är mycket skönare än Samshield och GPA:s ridhjälmar som jag provat. Sen är den mycket skönare än min gamla ställbara hjälm då den tryckte på pannan så offantligt mycket

//Malin

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *