24/1-2012 – Sören

Idag red jag för Karin som varje Tisdag, det stod Dressyr på schemat och jag fick rida en av unghästarna, Sören, en fuxfärgad liten herre som är god som socker. I varje fall så var det väldigt roligt att få sitta på en ny häst igen ( är inte den som klagar direkt).

Han var väldigt rolig att ha att göra med och trevlig, vår skola har gjort ett bra jobb med honom, han trampade på bra och jag trivdes med honom. Han sög på bettet konstant vilket vi gillar, han är litet busig dock Sören Malören men skötte sig idag. Vi gjorde ökningar mellan A och C (vände rätt över ridbanan) och  han längde jättefint på steget, riktigt schvungade fram. Han har talang lill Sören det känns, helt klart. I galoppen vart det litet jobbigt, han har ju nämligen en dålig balans och orkar inte fatta galopp på den öppna delen av volten så fick gå upp i hörnen och sedan fatta där, då gick det grymt bra. Han rullade på bra och behövde ha som alla andra hästar en drivande hjälp framåt, annars bryter han av. Är riktigt nöjd med honom och fick honom fin på slutet, men så blir det alltid.

 

Är väldigt glad över att jag fått börja terminen genom att rida 2 nya hästar, trodde att jag skulle få vänta tills 3:an innan de släppte upp mig på Sören eller Svante men icke sa Nicke det blev tidigare än så och jag är glad över det. Och snart kan jag nog kalla mig för en “Allridare”

Vet ni en sak till? Mina armbågar är mycket bättre nu än förra veckan, visst är det konstigt?

//Malin

Eftersom att jag inte har någon bild på lilla Sören så får ni en bild på världens underbaraste häst. Kan ni gissa vilken?

Alfred och jag

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.