Hitta dit egna driv!

Att hitta det som driver en kan vara svårt, en period så hade jag inte direkt något sug eller något som fick mig att rida och lägga in det där lite extra varje ridpass. Det har uteblivit nu ett par månader och jag har bara ridit för att utvecklas och ha kul, men nu har jag fått ett nytt sug och ett nytt driv. Efter att ha fått peppande kommentarer från en kvinna i min ridgrupp så har jag känt att jag faktiskt SKA göra detta nu, mitt sug efter att utvecklas och driva detta med ridningen framåt är för att jag ska söka till Hippologen. Det är dit jag vill och för att komma dit så behöver jag utvecklas mera och ta vara på varje ridpass och varje steg i ridningen. Något som gör att jag drivs lite extra och gör mig ännu mera taggad och ser fram emot det här med att faktiskt ta mig någonstans. Om det sedan blir 2016 som blir året då jag söker till Flyinge eller 2017 kvittar för mig, så länge jag har något att fokusera emot. Jag ska och vill hemskt gärna ta alla chanser som finns för att utvecklas och bli en bättre ryttare, därför kommer jag från och med idag lägga fokus ett snäpp högre. Snacka ihop mig med tränare och sådant så de vet vad jag har för mål. För jag vill mera än att bara sitta här och inte följa min dröm och min vision.

Analysera efter varje ridpass kommer vara ett bra komplement och ta vara på de positiva sakerna och analysera de dåliga och göra det bättre gången efter. Jag tycker sådant här är väldigt bra, väljer man att sitta kvar i samma sits och göra detsamma som man gjort de andra veckorna och inte ta åt sig av vad man egentligen borde göra.

Sådant är inget för mig, jag skulle då känna mig totalt värdelös och eftersom att jag lägger ut så mycket pengar varje år [mer än ni kan ana] på att rida och vara i stallet så känner jag att det är totalt slöseri med mina pengar och tränarnas tider att bara komma dit och harva runt. Nu har det varit lite si och så då jag valt att fokusera på fel saker i ridningen, men nu när det faktiskt börjat gå relativt bra så känner jag att jag faktiskt ska kunna göra det här på ett ännu bättre sätt. Fokuset får inte släppa för en sekund utan det ska vara benhårt fokus på det jag själv väljer att fokusera, ta upp alla små kommentarer som de säger och dessutom försöka få mig själv att börja analysera när jag rider och även efter ridpasset.

Det viktigaste kommer vara mitt lilla block som sak följa med till stallet, där jag direkt skriver med 5 bra saker och 5 dåliga saker från ridpasset. Känslan som jag hade och vad jag kan göra för att utveckla detta. Tror det är riktigt bra att kunna skriva ned direkt efter ridpasset och därefter analysera allt man gjort. Vilket är otroligt bra med bloggen, då detta kommer få bli där jag analyserar samt lägger upp vad som hänt.

Så hoppas att ni kommer vilja följa det här nu i framtiden och följa min utveckling.

//Malin

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *