Torsdag 23/2-12

Igår red jag Clover, egentligen ska väl den ponnyn ha snodd men hittade den inte så red utan. Kan säga att jag inte behövde ha den heller för han gick i form från början. Fick jättemycket lovord från Kajsa (vikaren då bästa Anna-Lotta var sjuk ;(). Hon sa att jag har känsla för det här med ridningen och det var ju askul att höra. (Ni kommer få se i filmen hur fin han blev), dock krävde jag för mycket av honom så han vart för kort och “dog” liksom, all power försvann men när han fick bli litet längre och gå mera framåt så vart det jättemycket power. Han vilade på steget och kändes som en riktig Dressyrponny, synd att man är över 18 år för annars hade jag LÄTT tävlat med honom i Dressyr på Hamre.

I varje fall så kändes det underbart att rida honom, han var pigg och framåt och väldigt reglerbar, enligt mig var och är han en toppenponny. Han kan nog gå långt inom Dressyren om han får en chans och rids till litet, som sagt om jag rider honom igen så måste jag tänka på att inte samla för mycket utan att ha igång bakkärran ordentligt och få fram honom. Ibland försvann bakbenen under någon minut men så fort jag drev framåt fick han en mera ärlig form och kändes jättefin.

Bommarna fick han att tagga till men var fortfarande väldigt reglerbar och lyssnade bra, blev dock en liten gnutta stark i galoppen men det gick ju super efter litet trixande.

Clover är en grym ponny som var både sjyst och helt underbar att rida, helt min typ av ponny. Hoppas jag får rida honom framöver med :).

//Malin

PS! Detta inlägg skrev jag från Ramundberget då vi är där över sportlovet, men oroa er inte bloggen kommer vara uppe fast det är lov ;).

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.