God morgon världen

God morgon kära bloggläsare, idag är det torsdag vilket betyder att vi ska in till stan och handla mat inför kommande vecka. Eftersom att vi ska iväg och titta på buskar att plantera i trädgården så kommer jag passa på att smyga in på Hööks. Ska bara titta *host*. Jag kommer aldrig att vilja byta ut ridkläder och saker åt ponnyn emot kläder till mig själv. Visst om jag ska unna mig något som inte är hästrelaterat så måste det vara på ungefär 90% rea, hehe. Eller en Wacom Cintiq förstås. I övrigt så var det en riktigt bra dag igår, fick träffa världens bästa lillebror och umgås med älskade farfar och världens bästa pappa.

Jag började äta på min Ben and Jerrys Strawberry Cheesecake och ja det är kärlek det, älskar den glassen. Snart så ska ja ta upp pennan från bordet och fortsätta rita på min bild i Photoshop. Hela dagen ska gå ut på att varva Photoshop med min Wacom Bamboo med penna och papper. Hur bra kan inte dagen bli?

Det jag ser mest fram emot är faktiskt morgondagen, varför? För att det är FREDAG och fredag betyder FREDAGSMYS. Alltså veckans bästa dag, på lördag ska jag till mamma i några timmar på eftermiddagen. Känns bra, får även träffa lillebror igen då vilket jag ser fram emot. I helgen ska jag även börja på ponnyns och min utklädnad till  maskeradhoppningen. Det gäller att vara ute i god tid ;).

Nu ska jag vända blicken emot Photoshop och börja rita på det sista. Vi får höras senare idag helt enkelt.

Ponnyn viskade i örat att hon behöver ett bra schampo tills maskeradhoppningen. Frågan är vad för skimmelschampo jag ska välja?

Det här är från Absorbine SuperPoo och kostar 199:- hos Hööks.

 

//Malin

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.