Så typiskt jag

Var in på Hööks hemsida för att fördriva tiden lite och jag snubblade in på hästavdelningen som vanligt, där så fick jag syn på den här sadelgjorden. Det riktigt skriker Flingan om den och den ser grym ut, eller vad tycker ni? Jag tycker att den här ser riktigt bra ut faktiskt. Det är toppen när de har produktbilder där man faktiskt KAN SE hur det ser ut på hästen.

En platta som kan förhindra att sadelgjorden nyper huden samt att den inte ger skav så lätt. Alltså den här vill jag ha till Flingan. Hon får skav av allt och hennes sadelgjord är rent ut sagt hemsk. Att den sedan har resår i båda ändarna skulle nog göra ponnyn till den lyckligaste på jorden tror jag.

Såhär ser den andra produktbilden ut. MEN jag har köpstopp om jag ska kunna köpa drömhjälmen. Så det blir ingen ny sadelgjord ännu.

Jag är helt hopplös när det kommer till hästutrustning/ryttarutrustning. Jag får aldrig nog hehe. Nej nu får det vara nog, jag vill ha en GPA hjälm.

Förutom detta så har jag precis börjat på en fan-art av Gravity Falls ritar den för hand och kan säga att hittills så ser det inte så lovande ut hehe. MEN nu ska jag fortsätta rita fast på datorn. Jag får helt enkelt springa till och från emellan idag. Hur roligt?

En sak jag vill ha/ska önska mig är faktiskt en skanner, så jag kan skanna in skisser från papper till datorn. Det skulle vara sjukt användbart. Sen så behöver jag ett nytt ritblock för mitt gamla är slut, så nu sitter jag och ritar på löspapper = alla bilder kommer försvinna.

Jag behöver också ett litet skissblock som kan hänga med när jag är på annan ort, t.ex. på stan och får en snilleblixt. Tänk hur underbart att kunna dra fram ett fint skissblock sätta sig på en bänk och skissa ned vad som rör sig i huvudet?

#nuskajagslutatittapåhästuturstningochbörjarita. #ÄLSKAattVÅRENärHÄR

//Malin

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.