Dags igen att skriva!

Bloggen har legat nere lite på grund av att det inte gått något bra med ridningen, det har känts som om jag fastnat i ett lerhål och inte kunnat komma framåt. Det har bara krånglat i hoppningen, Silvra har inte varit på humör och det har smittat av sig på mig så nästan allt med ridningen har gått trögt. Men i måndags så red jag Orio på vår vanliga lektion å det fungerade faktiskt långt över förväntan…… Orio är en Frieser häst, jag tror han är renrasig men origistrerad eftersom han har en del vitt på huvudet i alla fall så är han väldigt mycket framåt kanske inte het men han är pigg och glad :). Det var en dressyrlektion som faktiskt var riktigt rolig, första gången på länge som det var riktigt kul att rida igen. Funderade faktiskt ett tag på att lägga av helt med ridningen så illa kändes det 🙁

Nu till tisdag kvällen 8/9-15 med Erik hoppträning.
Redan när jag kom till stallet och Silvra hörde min röst så kunde man se att hon var helt annorlunda mot hur hon har varit den senaste tiden. Hon såg glad och pigg ut med en uppmärksamhet i blicken som hon inte haft på läääänge, inte sedan i Maj skulle jag gissa. Under uppvärmningen så kände jag att hon hade ett helt annat driv i steget än förut, glad och nästan lite sprallig var hon.

Hoppningen gick faktiskt riktigt bra hela kvällen, det enda som jag kan klaga lite på är att Silvra fortfarande inte riktigt vill fatta galopp som hon gjorde tidigare, jag får fortfarande vara väldigt bestämd. Kvällens träning var mest inriktad på att få hästarna att landa i rätt galopp efter hindrena, inte så lätt men det gick ibland. Silvra var även riktigt duktig några gånger då hon bytte galopp i svängarna efter hindrena, har aldrig hänt förut utan jag har alltid fått bryta av och fatta ny galopp med tappad driv som resultat..

//Anders

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.