Erik träning15/12-15

Den här gången så gick det hur bra som helst hela kvällen och vi fick hoppa lika mycket som alla andra och inte som förra tisdagen för A, då Silvra & jag fick hoppa betydligt mindre än de andra 🙁

Ett litet spring på sidan fick vi under hela kvällen och det var mitt fel då jag halvt tappade stigbygeln i den svåraste svängen upp mot ett hinder som stod på meddelinjen efter att ha rundat ett annat hinder. Det var nog bara två galoppsprång från rundningen till hindret vilket gjorde att då jag tappade ytterbenet så tvekade Silvra och gick på sidan av. Ny galopp och en volt runt hindrena igen så fungerade det klockrent. Men i övrigt så gick det jättebra hela kvällen, Silvra var inte så taggad under framridningen men jag lyckades att få henne riktigt taggad efter lite övertalning. Hon hoppade så himla fint hela kvällen med runda fina språng. Sista rundan på 7 språng som vi gjorde då låg två oxrar på 90 cm. Inga problem alls hon bara flög över dem lätt som en plätt, vi kom dessutom helt rätt på alla avstånd också, inga krumbuktsprång allas. Det är första gången sedan i våras som det verkligen fungerat riktigt bra. Nu hoppas jag, nääää jag skall se till, att det går lika bra på tisdag för A så att vi får visa att vi kan hoppa……..

Just nu så känns det lite fel att ta en paus i hoppningen, men sanningen är det är skitjobbigt att komma upp både på onsdag och torsdags morgnarna efter de sena hopträningarna så lite skönt skall det allt bli att få gå och lägga sig i tid på tisdagar ett tag framöver.

//Anders

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.