Fynd och smörjande i solen

Igår så hängde jag på pappa till Glada Hästen då han skulle köpa ett par ridbyxor, dock så hitta han inga. Jag fick mig ett gott skratt dock, då de enda jag hittade var “inte så fula”. Tänk att män ska få nöja sig med sådant? Ska inte de också kunna ha samma förutsättningar och valmöjligheter som oss kvinnor?

Det tåls att tänka på alla butiker som säljer hästsaker. Köp in mer åt männen så de har mer valmöjlighet.

Men nu över till mitt fynd, jag har lääänge letat efter en martingal åt Morris som jag kan ha ihop med tränset. Så igår hängde en förbygel där lite snyggt och prydligt i Glada Hästens begagnade avdelning. En förbygel med resår martingal (det går inte av för hackor de, svåra och få tag på). De är inte lika stumma som en vanlig martingal så de sitter inte fast lika mycket om de drar upp huvudet, utan ger en fjädrande känsla. Praktiskt tycker jag + att jag har den sen åt min egna häst jag så småningom ska köpa. Slår två flugor i en smäll helt enkelt.

Svart läder med grön resår och gula detaljer med silver spännen. Allt inprickat i ett enda paket.

Så igår så satte jag mig ute med all min utrustning (stigläder, stigbyglar, träns och förbygeln) och putsa i solen. Mycket trevligt och mysigt var det minns sagt. Får fixa en bild när Morris har på sig den på tisdag också. Blir att hålla lädret i god kondition nu, det var fasligt mjukt och fint.

 

WP_20160506_003

//Malin

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.