Ridhjälmar

16426

Min nuvarande hjälm sjunger på sista versen, efter att jag åkte av på förra hoppträningen så det small så fick den sig en törn. Så nu är den väldigt extra obekväm att bära och förmodligen inte helt säker heller.

Så nu går jag och funderar på hjälm. Jag älskar brun utrustning (men har svart..haha). Har inte tänkt byta ut den heller, men undrar hur fult det är med en Brun hjälm till svart utrustning? Det blir nog väldigt utstirrat och konstigt kan jag tro.

Det jag är mest intresserad av är en tone in tone Gpa Speed air (gamla modellen) men den är utgående sortiment och förmodligen inte ens godkänd enligt de nya reglerna som kommer. Pappa har en GPA speed air evo +. Väldigt snygg hjälm, men originalet är alltid min favorit. Jag vill och tänker inte vänta fram tills de nya derektiven kommer. Eftersom att jag åkte av och slog i huvudet (slog i hela vänster sida med för den delen) så tror jag inte hjälmen faktiskt är speciellt säker.

Vi får se vad som händer på den fronten. Men det blir en GPA om det sen blir en Speed air eller Speed air evo+ får tiden utvisa. Men som sagt svart men blir det i svart/titan eller svart/svart?

//Malin

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.