Nu blir det ändringar här

Från och med nästa måndag så börjar jag på HARK med arbetsträning, det känns otroligt roligt och spännande. Kommer få massor av häst och stall skötsel i ryggen och få vara med runt ridskolan “bakom kulisserna”. Har redan varit där på otaliga praktiker och jag trivs som fisken i vattnet. Jag vet också att min kropp kommer bli glad, för jag kommer få chansen att slippa sitta så himla mycket vilket jag gör idag. Kommer dock fortsätta att vara hos pappa eftersom att jag bara jobbar deltid till att börja med i stallet. Det ska bli skönt att få göra något annat även om jag kommer sakna de härliga människor som finns där jag varit sedan 2013.

Så från och med den 30/5 och framåt till den 1/7 ska jag jobba där för uppehåll för sommaren och sen tillbaka 1/8. Känns fantastiskt kul att få vara där helt enkelt.

Ja och sen lite mera roligt, minns ni Ballinaclogh Snow Flake “Flingan” som jag red en period för Erik Berggren och hopptränade med? Hon ska betäckas och ge ridskolan en ny ridskoleponny så småningom. Så härligt, världens bästa ponny ska få bebis.

flingan obadad

Tillbaka blick från de sena kvällarna när vi fixade med ponnyn innan pay and jumps!

//Malin

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.