En vecka har snart gått!

Tiden springer iväg känns det som,  det är redan onsdag! Nya jobbet är jätteroligt och otroligt trevliga människor. Får vara med hästarna dagligen och ja jag trivs som fisken i vattnet helt enkelt. Annars då? Hoppade igår för Alexandra på Morris. Får säga att vi börjar ta oss faktiskt, han är så sjukt SNYGG i kroppen just nu, så jag dör lite när jag ser honom faktiskt. Ska försöka ta en bild på honom vid nästa träning så ni får se hur fin han blivit. Vi kom i varje fall över 80 cm sträcket igår igen. Så vi klippte 85cm, Han klev över och var lika glad som vanligt. Helt sjukt hur mycket man kan älska en häst. Han och jag är dream team. 

Vart även en spontananmälning till söndagens terränghoppning och ingen är gladare än jag. Eller jo, jag kunde ha varit gladare om Morris inte redan varit upptagen, attans. Men det ger min en ursäkt att sitta på annat, så ska hoppa Orio då faktiskt. Eller som han kallas svarta faran, roligt roligt.

Annars så går de inte många knop utom jobb och ridningen, men det är ju som det ska vara. Uppdateringen kommer nog vara lite sporadisk nu en period för har helt enkelt för mycket och göra och när jag väl är ledig så vill jag vara ledig och njuta!

 

//Malin

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.