Ballinaclogh Orio!

orio-1När man ser Orio så dör man lite grann för han är sjukt snygg. Orio är en frieser som ni kan se, han älskar att hoppa, är känslig och het med massor av egen framåtbjudning.  Han har inte så mycket erfarenhet, men är samtidigt inte grön i ridningen. Han är helt enkelt speciell, eftersom att han är så känslig och så framåt så kan det lätt koka över i den här herrens huvud. Då blir det lite svårt och styra emellanåt och räta ut det. Men är man bara lugn själv så går det bra.

Så på söndag ska jag och den här herren kampera ihop, hoppa terränghinder och ha roligt. Blir första gången jag faktiskt hoppar på gräs, så det blir spännande. Är jättetaggad faktiskt, har velat hoppa terräng ända sedan jag började rida för 7 år. Men de ställer ju en del krav på både ryttare och häst när man ska hoppa sådana hinder. Nu är det inte högt alls, men ändå. Det är en början i varje fall.

Ni får höra allt om hur det gick på söndag, ska se om man kan lyckas ta lite bilder också på hindren och hästen.  Skulle vara kul om man kunde få det filmat med, men det är nog omöjligt. Vi får helt enkelt se hur det går.

//Malin

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.