Hoppträning 23/8-16

Fick tillbaka “min” hoppehäst igen, Robert den rödhårige med den STORA osynliga röda rosetten i svansen 🙂 .Han var på utmärkt humör och några utsvävningar med rumpan blev det inte under kvällen.

Kvällens hoppning gick förvånansvärt bra, dock så har jag fortfarande svårt att få fart på Robert så att han hoppar bra redan från början. Han är lite latmaskig med mig. Tror jag måste vara mera bestämd med honom så att han lyssnar direkt på vad jag vill. Jaja men sista rundan på den bana ( 75 cm) som bjöds gick ganska hyfsat med nästan den fart som behövs. Efter ridpasset så var både Robert och jag riktigt svettiga, Robert fick en välbehövlig avsvampning själv så fick det bli en dusch hemma innan sängen.

De andra ridande i gruppen som kommit till efter förra gången var väldigt trevliga. Stämningen i gruppen blev riktigt bra med många roliga kommentarer, sådant gillar jag det skall vara roligt att vara med och allt behöver inte tas på 100% allvar. Det absolut viktigaste är att det är kul då går det oftast bra med automatik.. Upplägget på träningen under kvällen var också bra, ser ut som om det nog kommer att bli okej i den här gruppen framöver när hästarna och vi ryttare kommit igång ordentligt.

//Anders

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.