Hoppträning 15/11-2016

Blir inte så roligt att läsa detta, men jag har tänkt beklaga mig…… igen.

Och innan det är någon som blir arg över detta inlägg, kom ihåg hur vi blev behandlade den tisdagen 21/6……..

Känner mig inte alls tillfreds med upplägget på hoppträningarna. Det påtvingade bytet av hoppgrupp har också slagit väldigt fel för mig och Malin….. Förra gången så var det markarbete, denna gången så var det vad vi fortfarande vill kalla markarbete. 3 bommar på ena långsidan på klossar = 25 cm, två kryss på medellinjen = 35 cm, två hinder stående lite snett  = 50 cm.

Träningen slutar 15 minuter innan full tid och det är inte första gången det händer. Malin & jag skulle utan vidare kunnat få hoppa mera och högre än de andra på slutet utan att det hade dragit över på tiden. Får den tråkiga känslan av att det är viktigare att få gå hem än att de som betalar lönen får valuta för pengarna.

Inga möjligheter att värma upp hästarna innan träningen börjar då man helt i onödan använder hela ridhuset. Robert behöver nästan 30 minuter på sig för att bli mjuk i kroppen och komma igång. Det skulle inte vara några som helst problem att minska ytan som används för träningen lite och sätta av en del för uppvärmning och avtravning av hästarna. Dessutom så kan man vara där så att man inte är i vägen för den som rider. Det går på P&J varför går det inte på hoppträningarna tycker det är en intressant fråga. Det fungerade också hur bra som helst när Erik höll i träningarna. En annan fråga som ligger i bakhuvudet är vems ide det var att flytta oss till denna hoppgrupp.

Har sagt det förut och säger det igen. Robert är fullständigt oengagerad på dessa höjder, finns inget eget driv i honom. Även om det gick ganska bra på sista rundan så är känslan fortfarande inget engagemang från hans sida. Efter sista rundan hade han visserligen fått upp lite engagemang då hade det varit roligt att få hoppa lite mera och framförallt högre än markarbete.

När flera av de andra i gruppen börjar fråga oss varför Malin & jag inte får hoppa högre så kanske det är ett tecken på att något inte är riktigt som det skall vara.

//Anders

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.