Veredus & Santa Cruz falls inlove And JW too

Vet precis vad jag ska köpa åt ****** när han har kommit hem till oss till Hamre, det ska bli ett par Nero Line Carbon Gel senskydd från Veredus + Nero Line Carbon Gel bakskydd från Veredus i svart förstås, egentligen hade jag velat lägga ut mera pengar på ett par Grand Prix Baloubet men de är för tok för dyra, någon måtta får det vara.

Nero Line Carbon Gel senskydd från veredus + bakskydd, som dessa fast i svart:

 

Sen kommer jag helt klart att investera i en bra hoppgjord med fårskinns “fodring”, de ligger mycket mera an och blir ingen glipa mellan hästen och plattan. Sen så är det grymt snygg och risken för skav minskar avsevärt ^^. Kommer nog bli en sån här:

Santa Cruz showjumping girth

Sen ska jag investera i en snygg förbygel med avtagbar martingal, helst en från JW som ska gå i samma stuk som sadelgjorden:

Den här har jag klämt på i verkligheten och bara med litet ludd på vissa välutvalda ställen så blir det nog helt perfekt!

//Malin

 

 

Väntan!

Nu är det bara väntan som gäller medans man hoppas att ägaren till hästen ska höra av sig och säga att tiden är bokad på Onsdag så vi kan göra klinikbesiktningen. Vi får väl se hur allt blir, egentligen så kanske det är helt fel ute, men samtidigt rätt ute? Jaja hör hon inte av sig snart så kommer jag i varje fall bli litet sur och tvär.

//Malin