Hoppövningar!

Suttit och klickat runt på Google efter bra hoppövningar och slängde en blick bort mot bokhyllan och fick se min bok min helt fantastiska hoppbok; Hästhoppning – Från träning till tävling-, heter den och ja den har mycket lärorikt att lära ut kan jag lova. Allt från hur man ska sitta och hur man får heta hästar att lyssna. Så det kommer nog att fixa sig det med i slutändan, men en bok kan aldrig ersätta en riktigt bra tränare!

 

Det finns grymma övningar i den här boken som garaneterat kommer bli en av min vardag sedan, oberoende av typ av häst vi köper.

//Malin

Filmen = GONE!

Den sista timmens arbete med filmen visade sig vara helt värdelös då den plötlsigt försvann från hårdisken så bara att börja om IGEN! Men min vanliga otur när det händer saker, kan i varje fall säga en sak, Pinnacle Studios är grymt!

//Malin

Fixar och donar!!

Sitter på golvet och ska precis börja fixa iordning en film i Pinnacle studios, varför jag sitter på golvet? Helt enkelt för att jag inte kan ha datorn någon annanstans i mitt rum.
//Malin

Uppdate; Det jävla programmet kan inte öppna filerna = Sitter och försöker övertala min dator om att Windows Live Movie Maker ska kunna spara om det i en fil som programmet accepterar = mycket sur och irriterad Malin som får lust att skita i allt och bara gå och lägga sig.

Mera uppdate: Fanns en speciell knapp och trycka på så nu funkar det, blir så jävla sur på sådant här!

//Malin