After Rain comes sunshine(??)

Idag fick Cosmopolitano sin dom, han är i princip utdömd och jag känner mig så trött på all SKIT som vi har råkat ut för. Det här var ju en häst som jag (vi) kunde se oss ha i flera års tid och ja till och med tävla med. Men nu vill ödet något annat så det är bara att svälja detta och gå vidare hur mycket det än känns i hjärtat. För någonstans finns väl hästen som är ämnad för oss, vi har bara inte hittat den som ödet vill att vi ska ha. Men som sagt hjärtat ljuger aldrig det vet vad det vill ha.
“The heart wants what the heart wants”
//Malin

Uppdateringen kommer ligga nere nu en period tills vi har hittat något, kommer det något så är det helt ovärt och inget inspirerande precis. Nu har jag fått nog vill bara säga F*CK YOU BAD LUCK IM NOT WANNA HEAR FROM YOU EVER AGAIN!!!!

Att köpa häst en krånlig histora! Del 3.

Jaha då har hästen med stor H varit på besiktning och resultatet var inget kul alls, varken för ägaren eller oss. Jag som var helt inställd på att köpa den här hästen om han var frisk trots att flera personer sa att den kan ni inte köpa han är för stor och ni kan inte rida ihop honom så att han håller…….. Vid besktningen blev han i det närmaste utdömd som ridhäst och skall få gå en sista sommar tillsammans med sina Islandshäst kompisar hos ägaren. Till hösten kommer han med största säkerhet att få göra en sista färd till Trappalanda stackarn. FAAAAN också han som var en så social och snäll häst JÄVLANS skit också nu blev jag ledsen i ögat alltså. Varför skall livet bara jävlas jämt….

Lufsen eller Cosmopolitano som han heter.

Fick denna bild i morse den är tagen innan han åkte till ATG kliniken för besiktning. Titta på honom hur glad och positiv han ser ut. Glada ögon och glada öron och till hösten så finns han förmodligen inte mera :-(.

En mycket ledsen,
Anders