Kalla 26/4-2014

Blev ett bad för Kalla idag + en lugn skritt tur runt långa turen.

Kalla har fortfarande ont i rumpan där hon förmodligen blivit sparkad av någon annan häst, det har blivit bättre under veckan men hon har fortfarande en hård “lårkaka” stor som en mindre handflata på vänster sida av rumpan 🙁 .
Några små korta travbitar sa hon att hon ville göra i alla fall.

Matpåse under näsan så går badet som ett mums!

Matpåse under näsan så går badet som ett mums!

//Anders

Kalla påsklovet 2014

Kalla har troligen blivit sparkad på vänstra sidan av rumpan och har en “lårkaka” inuti muskeln. Det är därför som hon inte har varit pigg på att trava inte ens ute, stackarn.

Vi har bara tagit det lugnt och skrittat ute eller tagit en promenad under veckan som gått. Igår var första gången på hela veckan som hon själv bad om att få trava längs Edströmska så hon är på bättringsvägen 🙂

Hästpromenad

Hästpromenad

//Anders

Kalla 15/4-2014

Blev den långa turen i skritt ikväll….. Det var en helt fantastisk kväll med fågelkvitter och solsken, det tog nästan 1 timme att komma runt med alla små stopp för att äta granskott…. Längs Edströmska skrittade Kalla på jättebra och rumpmotorn var igång 🙂

//Anders

Kalla 12/4/-14

Kalla har varit lite knackig i veckan som varit och därför så skall hon bara skrittas på påsklovet, det är lite tråkigt. Vi får väl se hur länge som hon står ut med det 😉 . Idag så fick vi sällskap av Amanda på Jester han får ju bara skritta ute så det gick lugnt och försiktigt precis som det “beordrats” 🙂 det enda som hände var att Jester blev skraj för en plastremsa som blåste precis vid galoppbackens början. Han gjorde en 180 graders vändning blixtsnabbt, Kalla gjorde också en tvärvändning. Tur man satt kvar för det där var man inte beredd på.

Imorgon söndag så får Kalla en vilodag kanske också lite ompyssling med ett bad om jag får med mig Malin……

//Anders

Kalla 5/4/14

Idag så fick vi klara oss ensamma i det soliga vädret, Sandra är på väg till Irland för en veckas praktik lyllos henne 🙂 ….

Kalla och jag tog i alla falla den vanliga vägen, Björnöskogen med skuttestockarna där vara hon på hugget och tyckte livet var kul.  När vi skulle över vägen så var hon väldigt bestämd att det skulle vara matpaus, de färska granskotten lockade så där stod vi en lång stund 😉 . Över fältet så travade vi lite fint, uppför backen så tja galopp naturligtvis. Åsen bladade vi powerskritt, trav och galopp. Vi tog en vända ned & upp för S-backen också, galopp från bara ett skrittsteg blev det där. Allén lugn och fin galopp.

Kalla

Kalla

//Anders