Malins Sida

Hej jag som är en av grundarna till TJRiders heter Malin och är 23 år gammal, jag bor i lilla Hallstahammar och rider 2 gånger i veckan på Hallsta Ridklubb.  Jag har en stor kärlek för hästutrustning och en relativt dyr smak [ även om jag försöker köpa billigare alternativ] jag bor fortfarande hemma trotts ålder och bryr mig inte ett skit om vad människor tror. Jag trivs hemma och kommer inte flytta förens jag börjar plugga på annan ort eller får ett bra jobb. That’s it.

Jag har ridit i 6 år till våren och har tidigare varit otroligt hopprädd efter en krasch som hände i våras då en ridskoleponny kraschade i en trestuds och jag fick tugga sand och gå med gips i 6 veckor för att en spricka i armen skulle läka. Idag är jag tillbaks på banan och satsar på att utvecklas som ryttare för att 2016 kunna söka in till Hippologen. Jag är en orädd hästtjej med skinn på näsan som lärt sig den hårda vägen att slit lönar sig.

Mellan åren 2010-2013 gick jag på Västerås Ridgymnasium, där det var mycket svett och tårar för att kunna utvecklas och hänga med de andra i utveckling. Vilket jag gjorde med Bravour och utvecklades mest av alla under de tre år jag gick där. Men det gjorde att jag idag kan säga att jag har en bra grund att stå på för framtiden.

Idag så planerar jag att inför 2016 komma iväg till Skåne och Flyinge för att plugga på Hippologen. Så detta år kommer handla om att ta körkort, utvecklas som ryttare samt så småningom söka in till Flyinge inför årskull 2016.

Jag tränar för meriterade B-tränaren Erik Berggren i hoppning en gång i veckan och dressyr för Sara Åkerlund varje vecka.

Här på bloggen kommer ni att få följa med emot mina mål inför året och framtiden, läsa läsvärda inlägg och även läsa om saker som påverkar mig både mentalt och fysiskt.

//Malin