Drömhästen funnen(?)

Jag VET att vi inte kan köpa en häst i dagläget och även fast jag inte kommit över Cosmopolitano eller Strussel-horsie (ni har inte sett bild på honom och så ska det förbli…) så har jag faktiskt hittat en grymt snygg häst, den är en valack som är kanonsnygg byggd, visst fattas en del muskler men i helheten har den bra grundform att bygga vidare på ;). Synd att vi inte ska köpa häst just nu :(. Annars hade vi haft denna :D. Den är bara 178 cm låg ^^.

vad tycker ni hiss eller diss på hästen? För mig är det en klar HISS!

Words

Skulle ge vad som helst för att få sitta på din rygg igen Anything Everything!

The heart wants what the heart wants

Ibland är livet bra orättvist <3. Bryr mig fan inte om vad folk tycker, du skulle ha varit perfekt hos oss, så himlans underbart perfekt. Det är så jävla hemskt att en skada ska få sätta stopp för ens drömmar <3.

//Malin

Längtar!

Vecka 33 den 16 Augusti får jag äntligen sitta upp på en häst igen, såsom jag längtar är galet. Bara varit utan att rida sedan förra Lördagen då jag provred fuxen, håller på att gå åt, lovar i varje fall att det ska bli mycket bättre uppdatering efter sommarlovet, just nu njuter jag av sommarlovet på bästa sätt – Laptop + Minecraft = <3. Lovar att jag kommer slita som ett djur för att rida varje ridpass som om det gällde att vinna SM eller något, ska verkligen sattsa det här året. Inget åka häst längre utan sattsa på att rida varje pass ordentligt, vilken häst det än är.

//Malin

Valet av ridstövlar !

Ni vet inlägget jag skrev för flera månader sedan? Om valet av ridstövlar? Nu har jag äntligen bestämt mig, eftersom att mina ridstövlar jag har nu inte är de bästa (fick hemska blåmårken sist jag red i dem) så har jag helt enkelt bestämt mig för att köpa ett par Globus Bocaj Riding boots, har provat dem på Glada Hästen och ja de satt super på benen och så fick jag snyggare ben i dem än i mina nuvarande ridstövlar (HEHE), och eftersom att jag inte kommer ha en häst att köpa saker till (Snyft!) så kommer jag att lägga dem pengarna på ett par nya ridstövlar plus en snygg väst till vintern. Vill ju köpa massor av saker att spara till hästköpet men det vet vi ju inte riktigt när det blir nu. Men, men vi får hålla ut.

Får se till så att vi istället är med på ALLT roligt i höst på Hamre ;), det blir ett bra sätt att göra medan man väntar på att någon ska säga “Nu kan vi börja leta häst igen”. Pappa har ju rätt i en sak när vi kan köpa häst igen så kommer vi att kunna vara mindre kinkiga, men då kanske mitt tävlinsintresse har ökat en del, vill försöka komma ut och tävla (Pay N Jump) i höst med någon av ridskolehästarna, funderar på Ted eller Spectrum men de är ju ponnys så kanske inte får det?? I varje fall så ska jag ut på Pay N Jump i höst det lovar jag, vill ut NU!!!

Så här ser i varje fall ridstövlarna ut, men de ska vara i brunt/svart tror jag de är mycket snyggare! Men nu när jag tittar på dem i svart så ser de inte heller så dumma ut ;). Vad tycker ni?

Svart/bruna eller helt svarta? 🙂

//Malin