Glada Hästen istället för Hööks

Får bli Glada Hästen istället för Hööks, har tagit förnuftet till fånga och köper något annat istället för ett träns, ska titta på Glada Hästen för där ät utbudet sjukt mycket bättre.

Det kommer klia i fingrarna, ska titta på tränset jag har hemma och se om det skulle kunna funka, har dock ingen nosgrimma. Det tåls och funderas på, hmm. Nu så ska jag iväg till Västerås och i första hand Glada Hästen, där de har allt ifrån Animo till Horze. Sjukt bra butik med professionell hjälp också.

Kanske blir en snabbis in på Hööks också om jag känner mig själv rätt, haha. Men hittar jag något på Glada Hästen så får det bli det, kliar i fingrarna redan. Kanske har det kommit några sjukt snygga nyheter, vem vet.

Jag är för övrigt skit trött också, ikväll blir det inget avancerat. Skulle inte förvåna mig om jag somnar på väg in till Västerås, haha.

//Malin

Goddag Fredag

Idag ska vi in till Hööks, och vet ni? Jag ska köpa tränset, lalala. Blir Freston tränset och även ett bett på det, kommer bli putsat och fixat tills på söndag. Ska handla med, både kattsand (yay) och mat. Hoppas det blir något GOTT ikväll, är verkligen super sugen.

Sedan när vi kommer hem ska jag BAKA, men inte bara åt mig och pappa utan även åt hästen. Får bli söndagens godis åt honom efter tävlingen. Ska även baka chokladboll modell XL som kvällsfika åt mig och pappa. Ska göra 2 stycken var också, så det blir lite extra att äta om man orkar.

Sedan ska lördagen ägas åt att fixa med utrustningen som ska vara fin och välvårdad, förstås så ska nya tränset få sig en rejäl omgång med läderfett (woop). Tyglarna ska med tas om hand då de ser lite extra äckliga ut nu. Samt sätta ihop hela tränset med tyglar, bett och ja allt. Så de blir “check” för helgen.

Söndag ska hästen putsas så den är fin och blank och sedan så kör vi på samma set som jag och flingan hade men med lite ändringar av klädval på mig.

Setet kommer upp efter detta inlägg, har funderat mycket. Mycket bra, nu kör vi på fredag.

//Malin